Advert
as

Tavz-Der’den Kaynaşma Etkinliği

Tavz-Der’den Kaynaşma Etkinliği

Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (Tavz-Der) Gençlik Komisyonu, Bingöl Belediyesi Konukevinde üyelerin kaynaşması amacıyla çiğköfte partisi düzenledi.

 

Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (Tavz-Der) Gençlik Komisyonu, Bingöl Belediyesi Konukevinde çiğköfte partisi düzenledi. Etkinliğe Tavz-Der Yönetim Kurulu’nun yanı sıra Gençlik Komisyonu üyeleri ve Kadın Komisyonu üyesi katıldı. Çok sayıda katılımcının yer aldığı etkinlikte canlı müzik eşliğinde türküler söylendi.

 

Tavz Der Başkanı Yılmaz Araç, etkinliğin kaynaşma amaçlı ve karşılıklı fikir alışverişlerin paylaşılması için tertiplendiğini aktardı.

 

 

Gençlik Komisyonu Başkanı Avukat Sebahattin Soysal ise, etkinliği tertip eden komisyon üyesi Mehmet Akça’ya teşekkür etti. Ayrıca konukevini kendilerine açan Bingöl Belediyesine teşekkür eden Soysal, bu tür etkinliklerin daha sık yapacaklarını söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum