Advert
as

Solhan İHH'dan Ev Ziyaretleri

Solhan İHH'dan Ev Ziyaretleri

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, ilçedeki hasta, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret etti.

 

Farklı etkinlikler ile gündemde olan, yaptığı insanı faaliyetler ve İslami programlar ile halkın teveccühünü kazanan İHH Solhan Şubesi, ilçede bulunan hasta, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerinin yalnız olmadığını göstermek, onlara destek olmak amacıyla İHH Solhan yöneticileri onları evlerinde ziyaret etti.

 

 

Ev ziyaretleri hakkında açıklama yapan Solhan İHH Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç:" Yaklaşık üç aydır hasta, yaşlı, engelli veya ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ediyoruz. Ev ziyaretlerini İHH yönetim kurulu üyesi ve İmam Hatipler Platformu Solhan temsilcisi Mehmet Bingöl Hocamız ve diğer İHH yöneticileriyle gerçekleştirdik. Sorunları kaynağında tespit etmek, ziyaret ettiğimiz kişilerin yalnız olmadığını göstermek, onlara destek olmak amacıyla farklı kişi ve kesimlerle buluştuk. Şimdiye kadar 52 ailemize giderek ev ziyaretlerini gerçekleştirdik. Çok farklı durumlarla karşılaştık. İmkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalıştık, bizleri aşan problemleri ise yetkililere ilettik. İnşallah bundan sonra da ev ziyaretlerini reklamsız ve riyasız bir şekilde devam ettireceğiz."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum