Advert
as

Bingöl’den Velilere Seçmeli Ders Uyarısı

Bingöl’den Velilere Seçmeli Ders Uyarısı

Okullarda seçmeli ders tercih süresinin 15 Şubat'ta sona ereceğini bildiren İmam Hatipler Platformu Solhan temsilcisi Mehmet Bingöl, velilere seçmeli ders uyarısında bulundu.

 

Okullarda seçmeli olarak okutulan Kur'an-ı Kerim, siyer ve temel dini bilgiler gibi derslerin tercih süresi 15 Şubat Perşembe günü sona eriyor.

Seçmeli dersler ile ilgili açıklama yapan İmam Hatipler Platformu Solhan Temsilcisi Mehmet Bingöl, Kur'an-ı Kerim, siyer ve temel dini bilgiler derslerinin, çocukların dinini öğrenmesi için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin hayırlı olmasını dileyen Bingöl,"İkinci dönemin başlamasıyla öğrenci kardeşlerimiz önümüzdeki hafta sonuna kadar seçmeli ders tercihleri konusunda hassas davranılmalıdır. Seçilecek bu dersler, evlatlarımızın geleceğine olumlu yönde etkileyecektir.”dedi.

 

Bingöl, "Özellikle öğrenci kardeşlerimizin hem dünyalarına hem de ahiretlerine fayda sağlayacak olan dersler tercih edilmesi isabetli olur ve aynı zamanda evlatlarımızın değerlerine bağlı yetişmelerine katkı sağlar. Bu gaye ile velilere, Kur'an-ı Kerim, siyer-i nebi ve temel dini bilgiler derslerini seçmeli ders olarak tercih etmelerini tavsiye ediyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum