Advert
as

Başhan Holding’e Burs Teşekkürü

Başhan Holding’e Burs Teşekkürü

Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinden mezun olan öğrencilere burs veren Başhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Memiş’e Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Ozan teşekkür etti.

 

Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Ozan, mezun olan öğrencilere burs veren Başhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Memiş’e teşekkür etti.

 

 

Konu hakkında açıklama yapan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Ozan, “2017 Haziran ayında okulumuzun banisi Bahçıvan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdal Bahçıvan Beyefendi ile birlikte okulumuzu ziyaret eden Başhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüsamettin Memiş Beyefendi 2017 yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilere burs vereceklerini ifade etmişlerdi. Sınav sonuçlarının ilan edilmesinden sonra 2017 yılında okulumuzdan mezun olup kayıt yaptıran bütün öğrencilere her ay verilmek üzere aylık 250 TL burs desteğinde bulunmuşlardır. Zor şartlarda eğitimlerine devam eden ve geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine sunduğu katkılardan dolayı başta Sayın Hüsamettin Memiş Beyefendi olmak üzere tüm Başhan Holding ailesine, tüm velilerimiz adına şükranlarımızı sunarız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum