Advert
as

Solhan Spor Voleybol Takımına Destek

Solhan Spor Voleybol Takımına Destek

Solhan Spor Voleybol Takımı için kahvaltıda bir araya gelen Solhanlı işadamları, kulübe destek vereceklerini belirttiler.

 

Voleybol Takımına destek vereceklerini belirten Solhanlı işadamları kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen programa Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Solhan Spor Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez, kurum amirleri ve işadamları katıldı.

 

Toplantıya katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,”Belediye Başkanlığım döneminde gerçekten bu takımı ayakta tutabilme adına büyük uğraş, büyük çaba veriyorum. Dolayısıyla sizlerden yani iş adamlarımızdan da azda olsa en azından bu çabamıza ve gayretimize bir nebze destek olmalarını gerçekten rica ediyoruz. Çünkü Solhan Voleybol Takımı desteklediğiniz için çok önemli bir noktada ve çok önem arz ediyor. Neredeyse bu anlamda doğuda tek takımız. İddiası olan, gerçekten bir üst lig hedefi olan tek takımız. Solhan Spor gerçekten iyi noktada ve bu iyi noktalara gelmesi adına da Solhanlı hemşerilerimize gerçekten ciddi anlamda katkı sunmaları noktasında desteklerine ihtiyacımız var. Toplantıya birçok arkadaşımızı davet ettik. Gönül isterdi ki onlarda aramızda bulunsunlar ama sağlık olsun diyelim yine de katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Daha konuşma yapan Kaymakam Fatih Okumuş,”Değerli Belediye Başkanım, değerli mesai arkadaşlarım, iş adamlarımız hepinizi öncelikle saygıyla selamlıyorum. Solhan Spor 3’üncü lig den 2’nci lige, oradan 1’nci lige bundan sonra da süper lige inşallah çıkacaktır. Takımımız yolculuğuna kararlı adımlarla devam ettiriyor. Bu anlamda her yıl bir üst lige çıkmış olmak 2 yıl üst üste üst ligi zorlamak tesadüf değildir. Küçük adımlarla da olsa yani şimdi biz iş adamlarımızdan destek istiyoruz. Bir şeyler elde edebilmek istiyorsak hem ilçeyi tanıtmak, hem de bu kulübü üst lige taşımak istiyorsak yani Solhan’ın adını belki ulusal kanallarda görülmesini voleybol yorumcularının, gazetecilerin vs. ulusal ölçekte bu takımdan, bu ilçeden bahsetmelerini istiyorsak ki bunun maddi ve manevi bir maliyeti vardır. Voleybol takımımız, hiç olmazsa bu oyun vesilesiyle birazda olsa gençlerimiz meşgul oluyorlar. İnşallah hayırlara vesile olur. Kulübümüze katkıda bulunmuş veya bulunmamış bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ise,”Solhan Spor, belli bir kişinin, kurumun veya kuruluşun değil Solhan’ın takımıdır. Bugüne kadar katkı sunan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.  Allah’ın izniyle inşallah yarı finalden finale oradan da Efeler Ligine çıkacağız. İnşallah sizlerin de destekleriyle bunları başaracağız.”dedi.

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum