Advert
as

Sabiha Bahçıvan, Satrançta İl Birincisi Oldu

Sabiha Bahçıvan, Satrançta İl Birincisi Oldu

Okul Sporları kapsamında Bingöl’de düzenlenen Satranç Turnuvasında Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi il birincisi oldu.

 

Bingöl 2017-2018 dönemi Okul Sporları Mahalli Yarışmaları kapsamında Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezinde düzenlenen Satranç Turnuvasında Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencileri zorlu rakiplerini geride bırakıp, Satrançta İl birincisi olarak hem okullarının hem de ilçemizin gurur kaynağı oldu.

 

Bingöl Okul Sporları satranç il birinciliği gençler kategorisinde dokuz lisenin katılımıyla gerçekleşen turnuvada Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinden İdris Salman, Burak Gaylan, Mahmut Ok, Emre Çapak ve Yunus Koşan 5 tur üzerinden oynanan turnuvanın tamamından tam puan alarak il birincisi oldular.

 

Konu hakkında açıklama yapan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Gülay Aluçlu,” Geçen sene Satranç turnuvasında il birinciliğini, il üçüncülüğünü ve grup olarak il birinciliğini kazanıp il genelinde derece yapmıştık. Bu sene ise 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında, düzenlenen Satranç turnuvasında öğrencilerimiz dokuz lise arasında olan müsabakanın 5 tur’un tamamında tam puan alarak bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimize başarılarından ötürü teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.”dedi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum