Advert
as

Çağrı-Der, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Çağrı-Der, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Ülke genelinde faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi Solhan Çağrı -Der, İhtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor.

 

 

Umut Kervanı Platformu üyesi olan Solhan Çağrı Der, her ay düzenli olarak yaptığı gıda yardımlarına bu ayda 12 muhtaç aileye yardım yaparak ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi.

 

Yardım faaliyetleri hakkında açıklama yapan Dernek Sekreteri Ayhan Erkmen“ Dernek olarak her ay düzenli yaptığımız yardımlar çerçevesinde 2016 yılının ilk yardımını hayırsever kardeşlerimizin destek ve katkılarıyla 12 ihtiyaç sahibi aileye yapmış bulunmaktayız. Gönül ister ki özellikle kış ayında, mağduriyetin daha da katmerleştiği bu soğuk günlerde daha fazla aileye ulaşalım. İnşallah duyarlılık daha yüksek seviyelere çıktığı zaman daha fazla mağdur ailenin ihtiyaçları bir nebze de olsun giderilmiş olacaktır. Dileğimiz ve temennimiz bu yıl içerisinde önceki yılı aşarak daha fazla muhtaç aileye yardım ulaştırarak onların hayır dualarını almaktır.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum