Advert
as

“Problemleri Adım Adım Çözeceğiz”

“Problemleri Adım Adım Çözeceğiz”

Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürü Fatih Balta, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde Bingöl genelinde yaşanan elektrik sorunlarına açıklık getirerek, “Bu yıl yeni yatırım programı kapsamında problemleri adım adım çözeceğiz” dedi.

 

 

Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürü Fatih Balta, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Yunus Budak tarafından karşılanan Fırat EDAŞ İl Müdürü Balta, Bingöl genelinde yaşanan elektrik sorunlarına açıklık getirerek, “Bu yıl yeni yatırım programı kapsamında problemleri adım adım çözeceğiz” dedi.

 

Bölgede kış şartlarının zor olduğuna dikkat çeken Balta, “Neticede kar memleketi, kar çok olmamasına rağmen yine de çok çetin geçti. Bu yıl yeni yatırım programı kapsamında problemleri adım adım çözeceğiz. Kış şartlarında ulaşım açısından da ciddi sorunlar yaşanıyor. Bazen yol kapalı olunca haliyle sorunun olduğu köye ulaşamıyorsunuz. Kış şartlarında bazen bir saatte yapacağınız çalışma bazen üç güne sarkabiliyor. Burada sadece yolun açılması yetmiyor, mevsim koşulları ağır olunca çalışma yürütmekte bir o kadar zorlaşıyor. Bazen kar kalınlığı yer yer 2 metreyi aşabiliyor, burada tedbir alma şansınız da yok. Tedbir alsanız da bunu sıfıra indiremezsiniz. Bizim bütün iletim hatlarımız dağlık bölgelerde yer alıyor. Dolayısıyla buda çalışma şartlarını zorlaştırıyor. Ancak biz vatandaşın mağduriyet yaşamaması için elimizden gelen neyse yapmaya çalışıyoruz ve yapacağız. Bu yıl itibariyle kent merkezinde Simani ve Bahçelievler Mahallesinde elektriği yer altına alma çalışmamız var. Yine Ilıcalar Beldesi ve İçmeler TOKİ bölgesinde aydınlatma çalışmalarımız oldu. Bazı bölgeleri bitirdik. İl merkezinde de aydınlatma çalışmalarımız belirli aralıklarla devam edecektir.”dedi.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Budak, Balta ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum