Advert
as

Öğrencilere ‘Kişisel Gelişim’ Konferansı

Öğrencilere ‘Kişisel Gelişim’ Konferansı

İlahiyatçı-Sosyolog Erol Erdoğan, Sanat Atölyesi Projesi kapsamında Bingöl Belediyesi ve TÜGVA işbirliğiyle düzenlenen ‘yazar öğrenci buluşmaları’ programıyla ortaokul öğrencilerine kişisel gelişim konferansı verdi.

 

Bingöl Belediyesi’nin Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP) desteğiyle yürüttüğü “Sanat Atölye Projesi” projesi kapsamındaki ‘yazar öğrenci buluşmaları’ programları devam ediyor.

 

Proje kapsamında kente gelen İlahiyatçı-Sosyolog Erol Erdoğan, ortaokul öğrencilerine yönelik ‘kişisel gelişim’ konulu konferans düzenledi.

 

Bingöl Cumhuriyet İlkokulu ve TÜGVA binasında düzenlenen konferanslarda konuşan Erdoğan, insanın doğuştan itibaren dünyaya birer mucize olarak gönderildiğini belirterek, “Allah bizi yaratırken, bizi dünyaya gönderirken nurundan yaratmıştır. İnsanın hamurunda,  ruhunda birtakım özellikler vardır. Zekamız her insanın ruhuna, genlerine ve hamuruna yerleştirilmiştir. Biz hayata geldikten sonra genlerimize işlediği, hamurumuza koyduğu bu zekamızı bizim tarafımızdan, ailemiz tarafından, eğitim sistemimiz tarafından ortaya çıkarılması, işlenmesi gerekiyor” diye konuştu.

 

Erdoğan, “Bizi yaratan Allah’ta bizi yaratırken, şekil verirken bize birtakım özellikler veriyor. Nefes almak, yemek yemek, konuşmak bunlar her insanda ortaktır. Ortak olmayan özelliklerde bizim farklılıklarımızdır. Hiç kimsenin parmak izi, sesi, gözleri, DNA’ları aynı değildir. Eğer merak duygumuzu kaybetmezsek, ilim öğrenme arzumuz da artar. Benden size bir tavsiye, hiçbir zaman merak duygunuzu öldürmeyin, merak duygunuzun peşinden gidin” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum