Advert
as

“Okumanın Yaşı Yok, Sen de Kursa Katıl ve Öğren”

“Okumanın Yaşı Yok, Sen de Kursa Katıl ve Öğren”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan okuma-yazma seferberliği ilk meyvelerini vermeye başladı.

 

 

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Veli Tuğa İlkokulunda açılan 1.Kademe okuma yazma kursu, ilk meyvelerini verdi. Bu kapsamda başarılı olan 13 kursiyer katıldığı törende belgelerini aldılar.

 

İlçe Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklamada,”Okuma yazma seferberliği kapsamında ilçemizde okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımız, okuma yazma kurslarına akın ediyor. Bu kurslardan daha önce Veli Tuğa İlkokulunda açılan 1.Kademe okuma yazma kursumuz ilk meyvelerini verdi. Kursa katılıp başarılı olan bayan vatandaşlarımız, kurslara katılmayan diğer vatandaşlarımıza; "Okumanın yaşı yok, sen de kursa katıl ve öğren" mesajını vererek okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızı okullarımızda açılan okuma yazma kurslarına davet ettiler. Yeşilova Mahallesindeki Veli Tuğa İlkokulunda okuma yazma kursunun sonunda düzenlenen belge dağıtma töreninde Sertifikalı olmanın sevincini yaşayan bayan kursiyerlerimiz, okulda açılacak olan 2. kademe okuma-yazma kursuna da katılarak ilkokul mezunu olmak istediklerini dile getirdiler.”denildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum