Advert
as

‘Üniversite Güvenlik Toplantısı’ Yapıldı

‘Üniversite Güvenlik Toplantısı’ Yapıldı

Bingöl Valisi Ali Mantı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yurt kapasiteleri, muhtemel asayiş olayları ve müdahaleler ile yurtların ulaşım sorunları ele alındı.

 

Bingöl Üniversitesi 2017-2018 Öğretim yılı 2. Dönem Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Bingöl Valiliği toplantı salonunda yapıldı.

 

Toplantıya Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkan V. Halim Sügü, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcısı Cevat Gün, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim ve KYK İl Müdürü Ahmet Hasanoğlu ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarının kapasite, doluluk oranları ve mevcut çalışmaları, üniversitede muhtemel asayiş olayları ve güvenlik güçlerinin müdahalesi, yeni yapılan yurtların ulaşım ve güvenlik sorunları ele alınarak değerlendirmeler yapıldı.

 

 

Toplantı Vali Ali Mantı’nın, ‘Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminin öğrencilerimiz adına hayırlı, güzel ve sorunsuz geçmesi’ temennisi ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum