Advert
as

6 Milyonluk Destek

6 Milyonluk Destek

KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, 5 yılda 6 milyon 261 bin lira destek sağlandığını söyledi.

 

 

 

KOSGEB tarafından girişimci ve KOBİ’lere verilen destek miktarının her geçen yıl katlanarak arttığını belirten KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, geçen Ocak ayında 23 kişiye 142 bin 748 lira destek verildiğini belirtti.

 

Özdemir,” Mevcut Kobi programları ile yeni girişimcilerin desteklemelerine yönelik uyguladığımız programlarla, 5 yılda 328 girişimci ve KOBİ`ye 6 milyon 261 bin lira destek sağladık.”dedi.

 

 

Girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla uygulanan ve geçen yıl 100 Bin TL olan Girişimcilik Destek Programı, 2016 yılında 150 bin TL’ye yükseltildi. Yeni yılla birlikte desteklemeler artarak devam ederken, Bingöl’de Genel Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı ve KOBİ Proje Destek Programlarıyla 23 işletmeye 142 Bin 748 TL destek verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum