Advert
as

HÜDA PAR İl Başkanlığı Kongreye Gidiyor

HÜDA PAR İl Başkanlığı Kongreye Gidiyor

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 4 Mart Pazar günü yapılacak olan 2.Olağan İl Kongresine katılmak üzere Bingöl'e gelecek.

 

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 04 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan 2.Olağan İl Kongresine katılmak üzere saat:13.00’te Bingöl’e gelecek.

 

Zekeriya Yapıcıoğlu Bingöl’de Belediye Kültür Merkezinde düzenlenecek kongreye katılarak, Bingöllülere ve partililere ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulunacak.

 

İl Başkanı Hamdullah Tasalı, “Karşıyaka Mahallesi Belediye Kültür Merkezinde 04 Mart 2018 Pazar günü, saat:14.00’te yapılacak olan Bingöl 2.Olağan Kongremize tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum