Advert
as

Belediye Personeline ‘Uyuşturucu’ Semineri

Belediye Personeline ‘Uyuşturucu’ Semineri

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, Genç Belediyesi personeline uyuşturucu ile mücadele kapsamında ‘Narko Rehber Eğitimi’ semineri verdi.

 

Bingöl il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Uygulama Politikası kapsamında Genç ilçesi genelinde kurum ve kişilere yönelik seminerleri devam ediyor.

 

Bingöl il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde personeli tarafından Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi’nde verilen seminerde aralarında Belediye Başkanı Vekili Osman Aktekin’inde bulunduğu tüm birim müdürleri ve personel katıldı.

 

Narko Rehber Eğitmeni Eyüp Esergün’ün sunumuyla yapılan seminerde ‘sağlıklı yaşam’, ‘bağımlılık kavramı’ ve ‘madde bağımlılığı’ konularını anlatarak, bireylerin uyuşturucu batağına nasıl çekildiğini adım adım anlattı ve meslekte karşılaştıkları olaylar üzerinden somut örnekler verdi. Esergün, bu konuda arkadaş ortamının etkili olduğuna işaret edip, bir kereden bir şey olmaz düşüncesiyle başlanan uyuşturucu kullanımının daha sonra kurtulması imkansız bir bağımlılığa dönüştüğüne vurgu yaptı.

 

Bir Haftada İki Seminer

 

Okullara yönelik Öğretmen ve velilere ‘uyuşturucu’ seminerler de devam ediyor. Her hafta Genç ilçesinde seminer vermeye devam eden  il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Narko Rehber Eğitmeni Eyüp Esergün bu hafta ikinci seminerini ise Genç Çamlık İlkokul’da öğretmen ve velilere verdi.

 

Önleyici çalışmalar kapsamında okul ve ailenin bağımlılıkla mücadeledeki yeri ve önemi ile bağımlılığın tedavi süreçleri hakkında öğretmen ve velilere verilen 'Narko Rehber Eğitimi', foto ve video görseller eşliğinde detaylı bilgiler paylaşıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum