Advert
as

Solhan İmar Planı Değerlendirildi

Solhan İmar Planı Değerlendirildi

Solhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Solhan’ın imar planı üzerindeki çalışmalarını geniş katılımla gerçekleştirdi

 

 

Solhan Belediyesi’nin talebi üzerine Solhan’ın 1/1.000’lik imar planının koordinasyon toplantısı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya; Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Belediye Encümenleri, Fen İşleri Müdürü Mustafa Güler, komisyon üyeleri, teknik uzmanlar ile vatandaşlar katıldı.

 

Gün boyu süren toplantıda, Solhan’ın tamamını ilgilendiren imar planının detayları üzerinde görüşmeler yapıldı.

 

Solhan’ın 2040 yılına kadar olan imar ihtiyacına cevap verecek bir plan üzerinde çalışmalar yapıldığı belirtildi. Bu süreçte Solhan’da geçmiş dönemde yaşanan sorunlar ve önümüzdeki süreçteki beklenti ve talepler alındı. Ayrıca yapılan itirazlar değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sunulacağı belirtildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum