Advert
as

YKS Başvuruları Başladı

YKS Başvuruları Başladı

Dün başlayan 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvuruları 21 Mart'a kadar devam edecek.

 

 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 1-21 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınav ücreti 50 TL, Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınav ücreti 50 TL, Yabancı Dil Testi (YDT) sınav ücreti 50 TL olarak belirlendi.

 

Adaylar, ayrıntılı bilgi alabilmek için https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/YKS/KILAVUZ_28022018.pdf adresinden 2018-YKS Kılavuzu'na erişebilirler.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum