Advert
as

Sporcu Öğrencilere Malzeme Desteği

Sporcu Öğrencilere Malzeme Desteği

Batman’da yapılacak olan Hentbol müsabakalarında ilimizi temsil eden 28 Ağustos Ortaokulundaki öğrencilere sportif malzeme dağıtıldı.

 

 

 

Okul sporları faaliyetleri kapsamında hentbol branşında Küçük Erkekler il birincisi olarak Bingöl’ü temsil eden 28 Ağustos Ortaokul öğrencilerine spor ayakkabısı dağıtıldı.

 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada,“Maddi durumu iyi olmayan ve dezavantajlı bölgelerde bulunan okullarımızdaki çocuklarımıza rahat bir ortam hazırlamak amacıyla Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğümüz ile Gençlik Merkezimizin her yıl yaptığı ayakkabı ve spor malzemeleri dağıtım kapsamında bu yıl da çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda geçen hafta Kaymakamımız Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Nafiz Çapın’ın katılımı ile İMKB Arakonak Ortaokulumuzda geçen hafta içinde çocuklarımıza yardımları ulaştırılmıştı. Bu kapsamda ilimizi Batman’da okul sporları hentbol bölge yarışmalarında temsil edecek olan 28 Ağustos Ortaokul sporcu öğrencilerine ayakkabıları teslim edilerek yarışmalara gönderildi.”denildi.

 

Duygularını ifade eden Küçükler Bölge Hentbol Yarışması'na katılacak olan 28 Ağustos Ortaokul Beden Eğitimi Öğretmeni Bahattin Dikme,”Her zaman yanımızda olan, çalışmalarımıza yön vererek çocuklarımızın başarıları için çaba sarf eden; Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız ve İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Nafiz Çapın’a şükranlarını sunuyorum.” dedi.

 

Önümüzdeki hafta da köylerimizde bulunan okullarımıza yardımların ulaştırılacağı öğrenildi. Bu yardımların; Solhan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Arakonak Belediyesi, Solhan Meslek Yüksekokulu ve Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği içerisinde tedarik edildiği belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum