Advert
as

Bilen:“Temiz Bir Çevre için Doğalgaz İstiyoruz”

Bilen:“Temiz Bir Çevre için Doğalgaz İstiyoruz”

Doğalgaz boru hattının Solhan’dan geçmesine rağmen vatandaşın bundan faydalanmadığını belirten Hasan Bilen, İlçeye doğalgaz verilmesi için yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

 

 

Solhan’a doğalgaz verilmesi için Milletvekili Cevdet Yılmaz ve Enver Fehmioğlu’na çağrıda bulunan İlçemizin Kanaat önderlerinden Hasan Bilen,“İlçemize en kısa zamanda doğalgaz verilmesini istiyoruz.”dedi.

 

‘”Temiz Bir Çevre için Doğalgaz istiyoruz” diyen Hasan Bilen: “ İnsanlarımızın sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için doğalgaz istiyoruz. Solhan,  kış mevsiminde kömür sobası ve kalorifer dumanları ilçede hayatı olumsuz etkilemektedir. Kışın hava kirliliğinden dolayı dışarı çıkamıyoruz.  Her şeyin başı sağlık ise vatandaşların sağlığı konusunda duyarlı olalım. Doğalgaz boru hattının ilçemizden geçmesine rağmen bundan faydalanamıyoruz. Halkımız bu konuda çok mağdur. Milletvekillerimizden Cevdet Yılmaz ve Enver Fehmioğlu’dan bu sorunu çözmelerini bekliyoruz.  İlçemize en kısa zamanda doğalgaz verilmesini istiyoruz.”dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum