Advert
as

Atletizmde Solhanlı Öğrencilerin Büyük Başarısı

Atletizmde Solhanlı Öğrencilerin Büyük Başarısı

Bingöl’de düzenlenen atletizm yarışmalarında birinci olan Solhanlı öğrenciler, 9 branşta Bingöl'ü bölge yarışmalarında temsil edecekleri belirtildi.

 

Okul sporları kapsamında Bingöl’de düzenlenen puanlı atletizm il birinciliği yarışmalarında Solhanlı öğrenciler, 9 branşta başarı ederek bölgede Bingöl’ü temsil edecekler.

 

Yarışmalara Antrenör Ümit Sekin Yönetiminde çıkan Solhanlı sporcular bölge yarışmalarında Yıldız Kızlarda 100 metre, 300 metre, 800 metre, 1500 metre, Gülle atma, Cirit atma ile Yıldız Erkeklerde 800 metre, 2000 metre ve Üç Adım branşlarda ilimizi temsil edecekler.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nafiz Çapın,”Aslında biz bu başarıyı bekliyorduk. Çünkü gece gündüz demeden Ümit Sekin Hocam ve gençlerimiz çalışıyordu. Bazen kar, bazen yağmur vardı ama onlar bahane üretmeden çalıştılar, semeresini de aldılar. Burada dereceye giren öğrencilerimiz ve Ümit Sekin Hocamızı canı gönülden tebrik ederim. Üst yarışmalarda da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tamdır. Çocuklarımızı yarışmadan sonra ağırlayan Solhanlı iş adamımız Eğitimci Ağa Köçer Beye de şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

 

Anadolu Yıldızlar Liginde Derece Yapan Öğrenciler:

 

Yıldız Kızlar:

100 metre 1.si Ronahi Çelikel (Atatürk Ortaokulu)

300 metre 1.si Ronahi Çelikel (Atatürk Ortaokulu)

800 metre 1.si Dilan Mece (Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu)

1500 metre 1.si Gözde Ateş (Atatürk Ortaokulu)

Gülle atma 1.si Hilal Yılmaz (Atatürk Ortaokulu)

Cirit atma 1.si Hilal Yılmaz (Atatürk Ortaokulu)

 

Yıldız Erkekler:

800 metre 1.si İsa Üçkaç (28 Ağustos Ortaokulu)

2000 metre 1.si İsa Üçkaç (28 Ağustos Ortaokulu)

 

Üç Adım 1.si Baran Özer (Atatürk Ortaokulu)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum