Advert
as

Siyer Sınavı'nda 22 Kişi Ödül Kazandı

Siyer Sınavı'nda 22 Kişi Ödül Kazandı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Siyer Sınavı'nda Solhan’dan 22 kişi ödül kazandı.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Sınavı'na Solhan'da giren 1 bin 35 adaydan 22'si çeşitli ödüller almayı hak kazandı.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu üye Solhan Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış,"O'nu oku, O'nu yaşa" sloganıyla Türkiye genelinde düzenlenen ve yaklaşık 300 bin kişinin katılım gösterdiği umre ödüllü Siyer Sınavı'nda bu yıl Solhan’dan da rekor katılım sağlandığını belirtti.

 

Yoğun katılımdan dolayı mutlu olduklarını belirten Barış, "Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye geneli yapılan Siyer Sınavı'na her geçen yıl katılım artıyor. Solhan’da geçen yıla oranla yüzde 100 katılım arttı. Artık bu sınava sadece merkezlerde değil kırsal alanda da yoğun katılımlar sağlanıyor. Halkımız Peygamber hayatını konu alan bu sınavlara yoğun bir teveccüh gösteriyor. Bu da bizi memnun ediyor. Her eve Peygamber Efendimizin hayatını konu alan kitapların girmesi, 7'den 70'e her yaştan insanların Peygamber hayatını okuması bizim için bir kazançtır. Onun için bu sınavın kaybedeni yoktur." dedi.

 

Barış, birinci kategoride 11, ikinci kategoride 7, üçüncü kategoride 3 ve dördüncü kategoride 1 kişi olmak üzere toplam 22 kişinin çeşitli ödül kazandığını kaydetti.

 

Ödül alan kardeşlerimiz;

 

1.Kategori (4. ve 5. Sınıf) Ödül Kazananlar:

Ebubekir Aytaç Dizüstü Bilgisayar

Malik Arslan Bisiklet

Yusuf Karabulut Bisiklet

Beyzanur Gelen Tablet

Zeynep Orman Sırt Çantası

Medine Yetek Sırt Çantası

Beytullah Düzsöz F.Topu

Yaprak Çiftçi Eşarp

Yaren Çabuk Eşarp

Semanur Süt Satranç Tk.

İnci Tek Satranç Tk.

 

2.Kategori (6. Sınıf) Ödül Kazananlar:

Asiye Kantaş Eşarp

 

2.Kategori (7.ve 8. Sınıf) Ödül Kazananlar:

Nurcan Halitoğlu Dizüstü Bilgisayar / Kura

Muharrem Süt Tablet

Harise Karabeyeser Kol Saati

İbrahim Yalçınkaya Kol Saati

Fatma Baki Eşarp

Mukadder Zengin Eşarp

 

3.Kategori (9.ve 10. Sınıf) Ödül Kazananlar:

Büşra Kaya Flash Bellek 16 Gb

 

3.Kategori (11.ve 12. Sınıf) Ödül Kazananlar:

Yusuf İnan Kitap Seti

Kevser Coşkun Flaş Bellek 16 Gb

 

4.Kategori (Diğer) Ödül Kazananlar:

Davut Doğan Kitap Seti

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum