Advert
as

Bingöl’de Fayton ile Doğa Turu

Bingöl’de Fayton ile Doğa Turu

Bingöl Belediyesince 29 yıllığına kiralanan zimmet tepe, (Mirzan Mahallesi su depolarının bulunduğu alan) mesire alanı olarak düzenlenecek. Doğa turu kapsamında ise 6 fayton alınacak.

 

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yaptığı yazılı açıklamada, Mirzan ve Bahçelievler mevkiinde bulunan zimmet tepenin piknik ve eğlence alanı olarak düzenleneceğini belirtti.

 

Vatandaşların sosyal etkinlik, eğlence, dinlenme ve piknik ihtiyaçlarını gidermek amacıyla bahar ayıyla birlikte çalışmalara başlanacağı ifade eden Barakazi, ilk etapta aydınlatma ve kilitli parke taşı çalışmalarının yürütüleceğini söyledi.

 

6 fayton alınacak

 

Reaksiyon alanı düzenlemesi çalışmaları kapsamında 6 fayton alınacağını belirtilen Barakazi, alımın ihale yoluyla yapılacağı vurguladı.

 

Barakazi, “İlimiz Merkez, Mirzan Mahallesi, Zimmet tepe (Mirzan mahallesi, vericilerin bulunduğu mevkii) seyir terası düzenlemesi yapılacaktır.  Vatandaşlarımızın sosyal aktivite ve vakit geçirmeleri için yapılacak çalışmalar kapsamında Bingöl Belediyesi tarafından, 6 adet fayton alımı ihalesi 22.03.2018 tarihinde yapılacaktır. Söz konusu fayton alımının tamamlanma süresi 3 ay olarak ön görülmektedir” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum