Advert
as

Simitçi Dünyası, Yılmaz’ın Katılımıyla Açıldı

Simitçi Dünyası, Yılmaz’ın Katılımıyla Açıldı

Türkiye’de bir marka olan Simitçi Dünyası Bingöl Şubesi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile beraberindeki heyetin katıldığı bir törenle açıldı.

 

 

Simitçi Dünyası Bingöl Şubesi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile beraberindeki heyetin katıldığı bir törenle açıldı.

 

Selahaddin-i Eyyubi Mahallesi Makber Sokak Bediüzzaman Said-i Nursi Cami karşısındaki Bingöl adresindeki Simitçi Dünyası işyerinin açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Ali Mantı, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti İl Başkanı Hanefi Güller, Birikim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ağa Köçer ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende dua eşliğinde gerçekleştirildi.

 

“İş yerimizde 15 kişi çalışacak”

Açılış kurdelesinin kesilmesinin akabinde işyerini gezerek işletme hakkında Birikim A.Ş. yönetim kurulu Başkanı Ağa Köçer’den bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “hayırlı olsun ve bol kazançlar dileklerini paylaşarak şunları söyledi: “Böyle işlerinin açılmasıyla istihdam sağlanıyor. İstihdamın sağlanmasıyla işsizliğin azalması demektir. Burada 15 kişiye iş imkânı sağlanacak olması sevindirici bir durum.  Bu işe ön ayak olan Birikim A.Ş. yönetim kurulu Başkanı Ağa Köçer ve ekibine teşekkür ediyorum.  Rabbim bol hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah.”

 

Simitçi Dünyası Mutfağı hakkında bilgi veren Köçer ise,  Damak tadına ve lezzetine önem verenlerin tercih edeceği bir işletme olma hedeflerinin bulunduğunu dile getirerek,  “Burada çalışan 15 arkadaşımızla birlikte ilimizin güzel insanlarına en iyi hizmet verme gayreti içinde olacağız. Çok şükür işletmemiz hizmet vermeye başladı. Hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.” dedi.

Köçer, açılışa katılan, çelenk gönderen, mesaj ya da telefonla arayarak tebriklerini ileten herkese teşekkürlerini ilettiğini sözlerine ekledi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum