Advert
as

Sütaş’tan Bingöl’e Staj Çağrısı

Sütaş’tan Bingöl’e Staj Çağrısı

SÜTAŞ, Bingöl’de kuracağı dev tesis için Bingöl Üniversitesi öğrencilerine SÜTAŞ tesislerinde staj yapma imkanı sunuyor.

 

SÜTAŞ’tan yapılan açıklamada, “Sütün iyiliğini ve bereketini yaymak üzere bizimle birlikte çalışmaya istekli öğrencileri staj programımıza davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

 “Doğu–Güneydoğu Anadolu Sütçülük Projesi Bingöl Entegre Tesisleri” yatırımına hazırlanan SÜTAŞ, Bingöl Üniversitesi’nde bazı bölüm ve programlarında okuyan öğrencilere “SÜTAJYER” programı kapsamında staj yapma imkânı sunuyor.

SÜTAŞ tarafından Bingöl Üniversitesi’ne hitaben yazılan yazıda “Kişisel gelişim eğitimleri, kariyer koçluğu ve proje çalışmaları ile destekleyeceğimiz bu staj programını başarıyla tamamlayan stajyerlerimizi, “Bingöl Entegre Tesisleri’mizde çalışma arkadaşımız olarak görmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Kimler SÜTAJYER olabilir?

 

SÜTAŞ’tan yapılan açıklamaya göre kimlerin bu staj imkânından faydalanacağı ve bu kişilerin taşıması gereken özelikler şu şekilde sıralandı: Sütajyer’ olabilmek için kişilerin Bingöl doğumlu olup, lise eğitimini Bingöl’de tamamlamaları, Bingöl Üniversitesi’nin Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi–Makine Mühendisliği Bölümü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Bilgisayar Teknolojileri, Elektrik ve Enerji Bölümleri ile Sosyal Bilimler Yüksekokulu’ndan Muhasebe ve Vergi, Mülkiyet Koruma, Güvenlik, Yönetim ve Organizasyon Bölümleri ile Lisansta 2., 3., 4.’üncü sınıfların Yüksekokul bölümlerinin 1. ve 2.’ci sınıflarında okuyan ve staj kriterlerini sağlayan öğrenciler olarak belirtildi.

 

Bingöl SÜTAŞ’ta Çalışmak İçin Açık İş Daveti

 

‘Sütün iyiliğini ve bereketini yaymak üzere bizimle birlikte çalışmaya istekli öğrencileri staj programımıza davet ediyoruz’ denilen açıklamada ayrıca şu noktalara dikkat çekildi: “Kişisel gelişim eğitimleri, kariyer koçluğu ve proje çalışmaları ile destekleyeceğimiz bu staj programını başarıyla tamamlayan stajyerlerimizi, Bingöl Entegre Tesisleri’mizde çalışma arkadaşımız olarak görmeyi hedefliyoruz.”

 

25 Haziran 2018 ile 17 Ağustos 2018 tarihlerini kapsayan staj, Aksaray’da bulunan SÜTAŞ tesislerinde gerçekleştirilecek. Staj dönemi boyunca yurt imkanı sağlanmakla birlikte sigorta yapılacak ve stajyer ücreti de ödenecek.

 

 

Staja başvurmak isteyen öğrencilerin dolduracakları staj formunu 16 Nisan 2018’e kadar doldurarak burs@sutas.com.tr adresine göndermeleri gerekiyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum