Advert
as

AÖF Öğrencilerine Ücretsiz Yüz Yüze Dersler

AÖF Öğrencilerine Ücretsiz Yüz Yüze Dersler

Bingöl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında gerçekleştirilecek yüz yüze eğitimler 3 Mart Cumartesi günü başladı.

 

 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültelerine kayıtlı öğrenciler, yüz yüze öğretim hizmetleri kapsamında Bingöl Üniversitesinde ücretsiz ders almaya devam ediyorlar. 27 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecek derslerden bütün AÖF öğrencileri ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek. Dersler için yeni kayıtlar da alınmaya devam ediyor.

 

2017–2018 öğretim yılında Açıköğretim Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik 3 Mart 2018 tarihinde başlayan ve yüz yüze verilen ücretsiz dersler, 27 Mayıs 2018 Pazar günü sona erecek.

 

Bingöl Üniversitesi himayesinde verilen dersler; Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, İngilizce II, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, Finansal Yönetim II, Finansal Tablolar Analizi, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Arapça II ve Arapça IV şeklinde sıralanırken, bu dersler her Cumartesi günü Bingöl Üniversitesinin seçkin akademisyenlerince veriliyor.

 

 

Bingöl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında verilen derslere yoğun katılım sağlandığı gözlenirken, yetkililer tarafından yeni kayıtların alınmaya devam ettiği de belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum