Advert
as

Solhan Spor, Plevne ile Kozlarını Paylaşacak

Solhan Spor, Plevne ile Kozlarını Paylaşacak

Solhan Spor, ilk müsabakasını aynı gruptan Play-Off karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan Tokat Belediye Plevne Spor ile yapacak.

 

2017-18 Voleybol Sezonu Birinci Lig B grupta mücadele etmiş olan iki takım sezonun 19. Haftasında Solhan’da yapılan karşılaşmada çıkan olaylar sebebiyle Tokat Belediye Plevne Spor ile yapılan karşılaşma hakemin yarıda bitirmesiyle temsilcimiz Solhan Spor hükmen mağlup olarak 19. Haftayı kayıpla kapatmıştı. Solhan Spor Play off’larda yapacağı ilk müsabakayı kazanarak yoluna galibiyetle devam etmesi bekleniyor.

Temsilcimiz Solhan Spor Türkiye Voleybol Federasyonu 2017-18 Voleybol Sezonu Birinci Lig Erkekler Play-Off Yarı Final müsabakaları kapsamında ilk sınavına çıkıyor. Solhan Spor 13 Mart 2018 Salı günü saat 14.00'da Tokat Belediye Plevne Spor ile ilk karşılaşmasını gerçekleştirecek. İkinci voleybol müsabakası 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14.00'da Düzce Belediyesi Spor ile üçüncü ve son yarı final müsabakasını 15 Mart 2018 Perşembe günü saat 11.00'da Balıkesir Bigadiç Belediye Spor ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Salonunda yapılacak.

 

Her gruptan 2 takımın finallere katılmaya hak kazanacağı müsabakanın Play Off finalleri ise 20-22 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak. Finallerin oynanacağı yer daha sonra Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum