Advert
as

Öğrenciler, Haserek’te Kayarak Stres Attı

Öğrenciler, Haserek’te Kayarak Stres Attı

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan ve YGS sınavına hazırlanan öğrenciler, Haserek Kayak Merkezinde stres attı.

 

Solhan Gençlik Merkezi, Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin stres atması için Haserek Kayak Merkezine götürdü.

 

 

Solhan Gençlik Merkezi, Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin stres atması ve eğlenmesi için Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte okulda 17 öğrenciyi Bingöl’deki Haserek Kayak Merkezi'ne götürdü. Yapılacak YGS sınavı öncesi çalışma içerisinde olan ve sınav stresini yaşayan öğrenciler, hem sınav stresinden uzaklaşmak, hem de eğlenmek amacıyla gittiği Haserek Kayak Merkezi'nde doyasıya eğlendi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum