Advert
as

Efeler Ligi için Son Engel

Efeler Ligi için Son Engel

Türkiye Voleybol Federasyonu 2017-18 Voleybol Sezonu Birinci Lig Erkekler Play-Off Yarı Final müsabakalarında Solhan Spor Voleybol Takımı oynanan 3 maçın ikisini alarak finallere ismini yazdırdı.

 

 Temsilcimiz Solhan Spor Türkiye Voleybol Federasyonu 2017-18 Voleybol Sezonu Birinci Lig Erkekler Play-Off Yarı Final müsabakaları kapsamında ikinci karşılaşmasını Düzce Belediye Sporla yaptı. Solhan Spor Çarşamba günü saat 14.00'da Düzce Belediye Spor ile yapmış olduğu karşılaşmada; birinci seti 25-22 Düzce Belediyesi kazanırken, ikinci seti ise 22-25 kazanan temsilcimiz durumu eşitledi. Üçüncü seti de 25-22, dördüncü seti 25-21 alarak Solhan Spor 3-1‘lik skorla ikide iki yaparak bir üst tura yükseldi.

 

Galibiyeti garantileyen temsilcimiz Solhan Spor üçüncü ve son maçında ise Perşembe günü saat 11.00'da Balıkesir Bigadiç Belediye Spor ile yaptı. Karşılaşmayı Bigadiç Belediye Spor setlerde 26-24, 31-29, 25-20 alarak müsabakayı 3-0 kazanmasına rağmen gruptan çıkamadı.

 

20, 21 ve 22 Mart tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Play-Off Finallerin’de  Solhan Spor, Tokat Plevne Belediye Spor, Arhavi Belediyesi  ve TFL Altekma Spor ile mücadele edecek. Bu zorlu Final mücadelesinde ilk iki takım Efeler ligine katılmaya hak kazanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum