Advert
as

Mantı, İstişare Toplantısına Katıldı

Mantı, İstişare Toplantısına Katıldı

Vali Ali Mantı, Erzurum’da gerçekleşen ‘On Birinci Kalkınma Planı Doğu Anadolu Bölgesi İstişare Toplantısı’na katıldı.

‘On Birinci Kalkınma Planı Doğu Anadolu Bölgesi İstişare Toplantısı’ Yapıldı. Bingöl Valisi Ali Mantı’da toplantıya katılan isimler arasındaydı.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan başkanlığında gerçekleşen kalkınma istişare toplantısı iki oturum şeklinde gerçekleşti.

Ülkemizin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyacak olan On Birinci Kalkınma Planı (2019-2023) T.C. Kalkınma Bakanlığı önderliğinde geniş katılımlı Özel İhtisas Komisyonları ve istişare toplantıları ile başlatıldı.

Kalkınma planı kapsamında, Planın güçlü ve yaygın bir toplumsal ve kurumsal sahipliliğinin oluşturulması, yerel ve merkezi düzeyler arasında bilgi ve görüş alışverişinin alınması, politikaların isabetli şekilde belirlenmesi ve temel kalkınma önceliklerinin tespit edilmesi hedefleniyor.

 

Bunun için kalkınma ajanslarının koordinasyonunda 81 ilde ilgili kurum ve kuruluşların, kadınların ve gençlerin katılımıyla toplantılar düzenlenmektedir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum