Advert
as

Kırmızı Işık İhlali: 1’i Ağır 7 Yaralı

Kırmızı Işık İhlali: 1’i Ağır 7 Yaralı

Bingöl otogar kavşağında iki otobüsün kırmızı ışık ihlali nedeniyle kafa kafaya çarpışması soncu meydana gelen kazada 1’ağır 7 kişi yaralandı.

 

Bingöl Merkez Simani Mahallesi şehirlerarası otogar kavşağında kırmızı ışık ihlali yapan bir otobüsün diğeriyle kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı. Yaralılar, Ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, dün sabah saat 07.00 sıralarında Bingöl-Muş karayolu, Bingöl şehirlerarası otogar kavşağında meydana geldi.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, Elâzığ tarafından gelip Bitlis’e gitmekte olan Serhat Seven yönetimindeki 22 ER 289 plakalı Metro firmasına ait Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs ile Bingöl Özlem firmasına ait Bedri işler yönetimindeki 12 Al 550 plakalı yarım otobüs otogar kavşağında ışık ihlali sonucu kafa kafaya çarpıştı.

Kazada iki araçta bulunan yolculardan 1’i ağır 7 kişi yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bingöl şehirlerarası otogar kavşağının yanlış yerde yapıldığını ve kazalara davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar, duruma tepki göstererek burada devamlı kazaların yaşandığını söylediler.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum