Advert
as

Konferans Salonunun Tadilatı Bitti

Konferans Salonunun Tadilatı Bitti

Kültür Merkezindeki Konferans salonunun tadilat çalışmaları bitirilerek halkın hizmetine sunuldu.

 

 

Kültür etkinliklerine ev sahipliği yapan Solhan Kültür Merkezindeki Konferans salonunun tadilat çalışmaları bitirilerek halkın hizmetine sunuldu.

Kültür Merkezi’ndeki Konferans salonunun tadilat çalışmalarına iki hafta önce başlandığını ifade eden Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,“Konferans salonumuz, ilçemizdeki kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Teknik eksikliklerin tamamlanması için çalışmalarımızı sürdürdük. Bunun yanı sıra salondaki ihtiyaçların tamamlanması için tadilat başlattık. Tadilatı sona eren yeni modern konferans salonu, çok amaçlı kullanıma hazır hale getirildi.”dedi.

Konferans salonunun yenilenmesi ile vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçladıklarını belirten Başkan Yıldız,”Elektrik aksamı, ses sistemi, sahne perdeleri ile 356 adet koltuk döşeyerek kısa sürede hazır hale getirdik.”dedi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum