Advert
as

Halk Eğitim Merkezinden Deneme Sınavı

Halk Eğitim Merkezinden Deneme Sınavı

Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik açılan kurslar yoğun ilgi görüyor.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında Solhan Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan Üniversiteye hazırlık kursuna devam eden öğrencilere yönelik olarak beşinci Temel Yeterlilik Testi deneme sınavı yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan İlçe Halk Eğitim Müdürü Muhtesim Tunç,”Destekleme ve Yetiştirme kursları kapsamında kurumumuz bünyesinde Ş.K.Ersin Ateş Okulunda açılan Üniversiteye hazırlık kurslarımıza 74 öğrenci katılmaktadır. Deneyimli öğretmenlerimizle güzel bir ortamda öğrencilerimizi üniversite sınavlarına hazırlamaktayız. Ciddiyet ve kararlılıkla gayret eden öğretmen ve öğrencilerimiz sınava en iyi şekilde motive olarak hazırlanıyorlar. Eksikliklerini tespit etmek adına önemli olan deneme sınavlarımızı uygulamaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin başarılı olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum