Advert
as

Yıldız Atletler Yarıştı

Yıldız Atletler Yarıştı

Okul Sporları 2017-2108 Sezonu faaliyet programı kapsamında Yıldızlar (Kız-Erkek) Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları toplam 16 okuldan 145 sporcunun katılımıyla Atletizm Sahasında gerçekleşti.

 

Yoğun bir katılımın sağlandığı Puanlı Atletizm İl birinciliği yarışmalarında Yıldız erkekler kategorisinde İMKB Kaleönü Ortaokulu, Yıldız Kızlarda ise Bingöl Merkez Yeşilyurt Ortaokulu şampiyon oldu.

Yarışmada dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini takdim eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan yarışmaya katılım gösteren tüm takım ve sporculara teşekkürlerini ileterek dereceye girenleri kutladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum