Advert
as

Kaymakam Okumuş,”İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın”

Kaymakam Okumuş,”İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın”

Kaymakam Fatih Okumuş, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için dur durak bilmeden köy köy, ev ev yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.

 

İlçemize geldiği günden bu yana, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerine giden yerinde inceleme yapan Kaymakam Fatih Okumuş, muhtaç vatandaşları, engellileri, yaşlıları, dul, yetim, öksüz, gazi, şehit aileleri ziyaret etmeye devam edeceklerini ifade edip, girilmedik ev, ulaşılmadık insan bırakmamak düsturuyla çalıştıklarını dile getirdi.

Kaymakam Fatih Okumuş, Elmasırtı, Eşmetaş, Bozkanat, Düzağaç, Asmakaya, Tarhan, Yenibaşak, Sükyan, Mutluca, Hazarşah, Oymapınar, Gelintepe, Yenidal, Yiğitharman, Demirkapı, Murat, Dilektepe, Göksu, Elbaşı, Yenidal, Murat Köyleri ile Arakonak Beldesi ve Aşağı Otluca, Karyağdı, Oluklu, Aksakal, Halidan-Tanzut, Yukarı Köprübaşı, Azad, Yukarı Çeşmeli, Yayladüzü, Aşağı Cemalan, Alak Mezralarında vatandaşlarımızla bir araya gelerek daima devletin vatandaşımızın yanında olduğunu belirtti. Bu köyler ve bağlı mezralarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla belirlenen ailelere ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Okumuş, vatandaşlarla hasbi-hal ederek, devletin şefkat elini hiçbir zaman vatandaşın üzerinden eksik etmeyeceklerini ifade etti.

Köylerde yapılan çalışmaları da yakından takip eden Kaymakam Okumuş, yapılan çalışmalar hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Okumuş, sorunların hep beraber imkanlar dâhilinde Devlet-Vatandaş işbirliği ile çözüleceğini ve yapılan hizmetlerin takipçileri olduğunu belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum