Advert
as

Sabiha Bahçıvan ile İMKB Arakonak Okulu Satrançta Derece Yaptı

Sabiha Bahçıvan ile İMKB Arakonak Okulu Satrançta Derece Yaptı

2015-2016 eğitim – öğretim yılı okul sporları kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği satranç turnuvası düzenlendi.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği düzenlenen okul sporları kapsamında Gençler, Yıldızlar ve Minikler satranç turnuvası 27-28 Şubat 2016 günlerinde Bingöl’de düzenlendi.

Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde düzenlenen satranç il birinciliği turnuvasına Genç erkekler kategorisinde Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ile Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin derece elde edemediği turnuvada Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencilerinden İdris Salman il ikincisi, M. Şerafettin Esen il üçüncüsü ve Fatih Çalışkan ise il dördüncüsü oldular.

Okul sporları kapsamında Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde düzenlenen satranç il birinciliği turnuvasında ise Solhan’ı İMKB Arakonak Ortaokulu temsil etti.

 

Yapılan müsabakalarda İMKB Arakonak Ortaokulu öğrencilerinden Fatma Zeylan küçük kızlar kategorisinde il birincisi olurken Hadin Zorba, Küçük erkekler kategorisinde il ikincisi oldu. Yıldızlar kategorisinde ise tek başarıyı Yıldız kızlardan il dördüncüsü olan İMKB Arakonak Ortaokulu öğrencilerinden Edanur Yüzyıl elde etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum