Advert
as

Halk Eğitim’den KPSS Kursu

Halk Eğitim’den KPSS Kursu

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, Ortaöğretim ve Önlisans Mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavına girecekler için kurs açacaklarını açıkladı.

 

İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, ÖSYM tarafından yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) yönelik hazırlık kursu açılacağı belirtildi.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç,”KPSS´ye girerek hayallerindeki puanı alıp memur olmak isteyenler için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde Ortaöğretim ve Önlisans Mezunlarına yönelik KPSS kursu açılacaktır.”dedi.

 

Tunç,”KPSS Kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımızın 27 Nisan 2018 Cuma gününe kadar Müdürlüğümüze Kimlik ve Diploma Fotokopisi ile şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

 

ÖSYM’nin 2018 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimine göre;

 

 

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS Ortaöğretim 7 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek. Sınav için başvurular 3-19 Temmuz 2018 tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar ise 8 Kasım 2018 tarihinde, KPSS Ön Lisans ise 4 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecek. Sınav için başvurular 28 Ağustos-12 Eylül 2018 tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar ise 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacaktır.”ifadelerine yer verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum