Advert
as

Heybet Semur, AK Parti’den Aday Adayı

Heybet Semur, AK Parti’den Aday Adayı

Op. Dr. Heybet Semur, AK Parti Bingöl İl Teşkilatına giderek, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Op. Dr. Heybet Semur, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde çok sayıda destekçisi ile birlikte AK Parti Bingöl İl Teşkilatına giderek, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Semur’un, aday adaylığı başvurusunda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesinde ki mesai arkadaşları da yanında yer alarak kendisine destek oldu. AK Parti Teşkilatı toplantı salonunda aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Semur: ‘‘Bugün AK Parti aday adaylığı için müracaat ediyorum. Bingöl’ün 280 bin civarında nüfusu var, rahatlıkla şunu söyleyebilirim en az 250 binini ben simaen tanırım. Bütün ilçelerden, bütün köylerden ve bütün beldelerden her yerden de dostlarımız var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Hükümetimiz erken seçim kararı aldı. Bu vesile ile bende 20 yıla yakın bir devlet memurluğu görevim var. Bunlardan bir 10 yıla yakın yönetici olarak geçti bende vesile ile bu süre zarfında AK Parti hükümetlerini AK Parti bürokratlarını, siyasetçilerini, İl Başkanlarını ve gönüldaşlarını daha yakından tanıma fırsatı buldum. Bu vesile ile herkesinde gönlünde ve bütün devlet memurlarının, bütün vatandaşların gönlünde bir siyasi hareket yatar bizde bulunduğumuz konum itibari ile yakın hissettiğimiz ve beraber çalışabileceğimizi düşündüğümüz, değerlerini hassasiyetlerini paylaştığımız AK Partide siyaset yapmaya karar verdim. Ayın 26’sı istifalar için son gündü bende istifamı verdim. İnşallah rabbim nasip ederse, parti teşkilatımız ve vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, AK Partinin genel merkezi eğer takdir ederlerse Haziran ayında yapılacak olan milletvekili seçimlerine aday olmak istiyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Op. Dr. Heybet Semur Kimdir?

1974 de Bingöl Genç İlçesi Sarıbudak köyünde doğdu. İlkokulu köyünde okuduktan sonra ortaokul, lise eğitimini adana da tamamladı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Bingöl de bir Kaleönü sağlık ocağında hekimlik yaptıktan sonra bit yolda Bingöl devlet hastanesinde başhekim yardımcılığı yaptı. Daha sonra Adana numune hastaneden de genel cerrahi uzmanı eğitimin alıp Siirt de ambulans helikopterin de görev alarak askerliğini yaptı. Askerlik den sonra 3,5 sene Diyarbekir Ergani ilçesin de başhekimlik yaptı. 2011 den 2015 yılına kadar 4,5 yıl boyunca Bingöl devlet hastanenin de başhekimlik yaptı. Daha sonra da 2 yıl 3 ay süre ile Van kamu hastaneleri genel sekreterliği yaptı. Evli ve 4 çocuk babası olan Semur Halen Van Yüzüncü Yıl Hastanesinde genel cerrahi de çalışmaktadır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum