Advert
as

Çavuşoğlu, Başvurusunu Yaptı

Çavuşoğlu, Başvurusunu Yaptı

24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde milletvekilliğine talip olduğunu açıklayan Niyazi Çavuşoğlu, resmi başvurusunu AK Parti Bingöl İl teşkilatında yaptı.

Solhan eski Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, AK Parti Bingöl Milletvekilliği için aday adaylığının resmi başvurusunu yaptı. Yoğun bir katılımla başvuruda bulunan Çavuşoğlu, Solhan’da yaptığı hizmetlerin Bingöl genelinde tüm hemşehrilerine ulaştırmak için bu yola çıktığını belirtti.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği başvuruda, kısa bir açıklama yapan Çavuşoğlu, göreve talip olduğunu ve sonuna kadar hizmet edeceğinin altını çizdi.

Yıllardır siyasetin içinde olduğunu ve iki dönem Solhan’da belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Çavuşoğlu, başvuru yaptıktan sonra katılımcılara yaptığı konuşmada önce başka bir siyasi partide Solhan’da belediye başkanı olduğunu ve daha sonra Ak Parti’ye geçerek hizmetlerine devam ettiğini hatırlattı.

Belediye başkanlığının ikinci döneminde AK Parti’den aday olduğunu ve tekrar seçildiğini hatırlatan Çavuşoğlu, iki dönem Solhan’da belediye başkanlığını yaptığını ve ilçesine yaptığı hizmetleri Bingöl komu oyunun da yakinen bildiğini söyledi.

Yerelde Solhan İlçesi’ne yaptığı hizmetlerin Bingöl’ün tamamına yaymak için belediye başkanlığından sonra yeniden aday olmadığını ve milletvekili olmak için aday adayı olduğunu belirten Çavuşoğlu; "24 Haziran 2018 seçimlerinde Bingöl Milletvekili aday adayı olmak için başvurumu yaptım. Başvuruda beni sıcak bir şekilde karşılayan Bingöl AK Parti İl Teşkilatına çok teşekkür ederim. Solhan, Karlıova, Genç ve diğer yerlerden gelen bütün dostlarıma teşekkür ederim. Allah Nasip ederse, AK Parti'de milletvekili olursam, yerelde Solhan Belediye Başkanlığı görevinde yaptığım hizmetler gibi Bingöl'e de en büyük hizmeti yapacağım. AK Parti Türkiye'de değişimi, dönüşümü ve yenileme yapan bir partidir. Bizler de, ilimize hizmet etmek için geçmişte olduğu gibi yine hizmet etmek için bu göreve talibiz. Milletvekili seçilirsek, Bingöl'e mahcup olamayacağımdan emin olabilirsiniz" diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan Çavuşoğlu, diğer aday adaylarına da başarılar diledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum