Advert
as

İşadamı Girişen, Hüda Par’dan Aday Adayı Oldu

İşadamı Girişen, Hüda Par’dan Aday Adayı Oldu

Bingöllü işadamı Bayram Girişen, 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, Hüda Par’dan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.


HÜDA PAR’dan milletvekili olmak isteyenler için aday adaylığı başvuru süreci başlatılmasının ardından,  Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl’de milletvekili aday adaylıkları birer birer açıklanmaya başlandı.

Türkiye genelinde müteahhitlik ve taahhüt işleri yapan Girişen, HÜDA PAR’dan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığına adaylık başvurusu ardından açıklamalarda bulunan Girişen, HÜDA PAR’sız bir Türkiye siyasetinin eksik olacağını söyledi.

Girişen, “Ani bir karar ile Türkiye’nin erken seçime girme kararı alması ülke için hayırlı olacağını düşünüyorum. Bu yeni dönemde HÜDA PAR’sız bir Türkiye siyasetini düşünenler;  deniz dalgalarına kapılmış bir geminin haline benzer diye düşünüyorum. HÜDA PAR’ın sahada olması siyasi ahlak açısında da Türkiye’ye bir siyasi kalite getireceğine inandığım için HÜDA PAR’dan aday adayı oldum. HÜDA PAR sadece Türkiye siyaseti açısından bir kazanım değil, tüm İslam coğrafyasını kapsayan çözüm ve kardeşlik projesinin başarıya ulaşmasına katkı vereceği için HÜDA PAR dedim.  Ayrıca bölgemiz, ülkemiz ve genelde tüm İslam ülkelerinin selameti için HÜDA PAR diyorum. Adaylığım, benim için memleketim ve Türkiye için hayırlısı olsun diyorum.” İfadelerini kullandı. 

Bayram Girişen Kimdir?

1970 doğumlu Bayram Girişen, Bingöl Genç ilçesine bağlı Yazıkonağı (Kavar) köyünde dünyaya geldi. 1980 yılında ailesiyle birlikte Diyarbakır’a yerleşti. İlk ve orta öğrenimini Diyarbakır’da okudu.  Liseyi Ankara’da okudu. 10 yıl Diyarbakır MÜSİAD üyesi olarak Sosyal ve Siyasal faaliyetlerde bulundu. 2010 yılında Bingöl’e yerleşti ve burada inşaat alanında örnek işlere imza attı. Halen iş adamı olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum