Advert
as

Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

​Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayı geldi. İlk teravih için camilere akın eden Solhanlılar mübarek ayın gelişinin sevincini ve heyecanını yaşadı.

Ramazan ayının ilk Teravih Namazı Solhan’da büyük bir heyecanla kılındı. Teravih Namazı için kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklar camilere gelerek saf tuttu. İlçedeki camilerde kadınlarında teravih namazı kılabilmesi için yerler düzenledi, gerekli imkanlar sağlandı.

Solhan Ulu Cami başta olmak üzere mahalle camilerinde vatandaşlar Ramazan’a ulaşmanın sevincini yaşadılar.

Kılınan Teravih Namazı sonrası bu yılın Ramazan orucu için ilk niyetler getirildi ve sahurlar yapıldı.

İslam Âleminin büyük bir heyecan ile karşıladığı Ramazan ayında çarşı-pazarlar da hareketlendi. Bu mübarek ay içerisinde zekatlarını, fitrelerini ve infaklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenleri ise tatlı bir heyecan sardı. Sivil Toplum Kuruluşları da hayırseverler ve ihtiyaç sahiplerinin arasında köprü olmak için hazırlıklarını tamamladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum