Advert
as

Seyfan-Der'den Dayanışma Etkinliği

   Seyfan-Der'den Dayanışma Etkinliği

Seyfan Kültür Sanat Kalkınma ve Dayanışma Derneği, Solhan’da dayanışma etkinliği düzenlendi.

Solhan Kültür Merkezinde Seyfan Kültür Sanat Kalkınma ve Dayanışma Derneği, dayanışma etkinliği düzenledi.

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Seyfan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Açıkbaş, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sivil Toplum Kuruluşlarının gönüllülük esasına dayalı toplumsal hizmetleri yerine getiren teşkilat olduğunu belirten Dernek Başkanı Açıkbaş, “STK'lar, Akrabalık bağlarının güçlenmesini birlik, beraberlik, dayanışma, gelenek- görenekleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına kurulan teşkilatlardır. Bu doğrultuda Seyfan Derneği çatısı altında buluşarak sizlere hizmet etmeyi amaçladık. Temennimiz geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakacağımız en büyük bir miras “Özü toprak sonu halis bir gençlik” yetiştirmektir. Her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar, bayramlaşma ve dayanışma programlarını bu yıl ilçelerimizde yapmayı planladık. Bundan dolayı bu yıl dayanışma ve kaynaşma programını Solhan ilçemizde yapmaya karar verdik. Solhan'da yaşayan aile büyüklerimizi ziyaret ederek düşüncemizi kendileri ile paylaştık sağ olsunlar bugün bizlere böyle güzel bir organizasyon hazırladılar. Burada kaynaşmamıza vesile olan Solhan'daki Soydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. 

Bizler bir aile derneğiyiz diyen Açıkbaş, “Güzel şeyler ve hayırlı işlere vesile olmak niyetindeyiz Rabbim bizleri utandırmasın dernek bünyesinde tanışma, kaynaşma ve dayanışma toplantılarımız devam edecektir. Bu güzel organizasyonu düzenleyenlere tekrardan çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile dayanışma programımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum