Advert
as

Kaymakam Okumuş’tan İftar Programı

Kaymakam Okumuş’tan İftar Programı

Kaymakam Fatih Okumuş, şehit aileleri ile gazilere, İlçedeki kanaat önderlerine, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine iftar verdi.

Kaymakam Fatih Okumuş, Solhan Mangal Vadisinde iki gün üst üste verdiği iftar yemeğinde şehit aileleri ile gaziler, ilçedeki kanaat önderleri, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. 

Düzenlenen iftar programında Kaymakam Fatih Okumuş, şehit aileleri ve gaziler ile ilçenin temsili şahsiyetleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Düzenlenen iftar programına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı İzzettin Bozkuş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Vehbi Sarıkaya, kanat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, il encümenleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaymakam,  iftar programın akabinde katılımcılara teşekkür etti.


 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum