Advert
as

Yarım Elma Çocuk Kulübü’nden Yılsonu Etkinliği

Yarım Elma Çocuk Kulübü’nden Yılsonu Etkinliği

Yarım Elma Çocuk Kulübü öğrencilerinin düzenlediği yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Yarım Elma Çocuk Kulübü öğrencilerinin Belediye Kültür Merkezinde düzenlediği yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı. 

Program, miniklerin Kur’an-ı Kerim okumaları ile başladı. Daha sonra miniklerin Hadis ve Esma’ül Hüsna okumaları ile oyun ve gösterileriyle devam etti. Program sonunda miniklere Kur’an geçme belgeleri ile karneleri verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Yetkisi, “Çocuk Kulübümüzün amacı; manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetiştirmektir. Bu noktada yavrularımız için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. çocuklarımızın geleceği için, huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile emek harcayarak, güzel bir gösteri sergileyen çocuklarımızı tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum