Advert
as

AK Parti’ye Geçen Döner’e, Başbakan Rozet Taktı

AK Parti’ye Geçen Döner’e, Başbakan Rozet Taktı

Demokrat Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner’e parti rozetini Başbakan Ahmet Davutoğlu taktı.

 

 

 

Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl’e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner’e parti rozetini taktı.

 

Başkan Mustafa Döner konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Benim Ak Partiye geçmeme vesile olan başta Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz’a, Milletvekilimiz Enver Fehmioğlu’na, Kalkınma Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun’a, Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’a, İlçe Başkanı Nihat Doğu ile Teşkilat Üyelerine, meclis üyelerimize, belde başkanına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Ak Partide olmaktan mutluluk duyuyorum. Ben daha güzel hizmetleri yapacağıma inandığım için Ak Parti'ye geçtim. Bugüne kadar elimizden gelen gayretle Arakonak Beldemizde güzel şeyler yapmaya çalıştık.  İnşallah bundan sonra Beldemize bundan daha güzel hizmet edeceğime inanıyorum. Allah hayırlara vesile kılsın." dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum