Advert
as

İHH, Ramazan Yardımlarına Devam Ediyor

İHH, Ramazan Yardımlarına Devam Ediyor

İnsani Yardım Derneği (Solhan İHH), ilçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırladıkları Ramazan paketlerinin dağıtımına başladı. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 240 kişiye Ramazan kumanyası dağıtılacak.

İlçemiz ve köylerinde farklı alanlarda çalışma yürüten ve özellikle yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere destek olan İHH Solhan Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla kumanya dağıtımına devam ediyor. 

Ramazan ayı programı kapsamında İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından gönderilen 240 Ramazan kolisinin dağıtımının Ramazan'da ve bayramdan önce gerçekleştireceği öğrenildi. 

Ayrıca her bayramda yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık elbise alarak onların yüzünü güldüren Solhan İnsani Yardım Derneği, bu Ramazan Bayramında da merkez ve köylerdeki çocuklar için ''Bir Yetim Kardeşimizi de Sen Giydir'' sloganıyla çalışmalarına başladı. 

Ramazan ayı çalışmaları hakkında bilgi veren İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç,“İHH olarak; ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayına ve bayrama temel ihtiyaçları karşılanmış olarak girmelerini önemsiyoruz. Bu gaye ile yardımlarımızı bu zamanlarda yoğunlaştırıyoruz.

Yetim kardeşlerimizin ailelerine ulaştıracağımız bayramlık elbise kartlarıyla yetim kardeşlerimiz alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.  Konfeksiyon işini yapan esnaflarımız da ''Bir Yetim Kardeşimizi de Sen Giydir'' afişiyle bu çalışmamıza destek olacaklar.  Bir yetim kardeşimizin bayramlık elbise tutarı 70 TL’dir.  Katkı sunmak isteyen hayırseverlerimiz derneğimize gelebilirler, afişlerimizin asılı olduğu konfeksiyonlara uğrayabilirler veya 505 830 22 70 numaradan bizimle irtibata geçebilirler.'' ifadelerini kullandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum