Advert
as

MHP Adaylarından Gazetemize Ziyaret

MHP Adaylarından Gazetemize Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Milletvekili Adayları Emre Solmaz, Murat Küçük ile Burhan Bingöl gazetemizi ziyaret ettiler.

Seçim çalışmaları için Solhan’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Milletvekili Adayları Emre Solmaz, Murat Küçük, Burhan Bingöl, İl Başkanı Nurettin Varol, İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ile beraber esnaf ziyareti kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

 

Ziyarette açıklama yapan MHP Milletvekili adayı Emre Solmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, Milletvekili Adayları, Merkez İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları İl Başkanı ve Solhan İlçe Başkanı ile birlikte Solhan İlçemizde esnaf ziyaretinde bulunduk. Solhanlı hemşehrilerimizin sıcak karşılamalarından dolayı çok büyük bir memnuniyet duyduk. İnanarak çıktığımız bu yolda nihayi hedefimiz Bingöl’de milletvekili çıkarmaktır. Hiçbir bölge ayırımı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Bingöl’ümüzün dertleriyle dertlenmek ve tüm sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalışmak asli görevimizdir. Solhan’ımızın tek adayı partimizin adayı Burhan Bingöl Bey’dir. İnanıyoruz ki Solhanlı hemşehrilerimiz evlatlarına sahip çıkacaktır. Malumunuz MHP olarak Ak Parti ile birlikte Cumhur ittifakı kurduk ve Cumhurbaşkanlığına ortak aday olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı gösterdik. Biz parti olarak seçmenlerimizden Cumhurbaşkanlığı için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği için ise MHP ye oy istiyoruz. Şuan Bingöl genelinde partimize çok büyük bir teveccüh var. İnandık Allah’ın izniyle başaracağız.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum