Advert
as

Ak Parti Solhan SKM Açılışı Yapıldı

Ak Parti Solhan SKM Açılışı Yapıldı

Ak Parti, Solhan’da seçim çalışmalarına start vererek Muş Yolu üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.

İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan AK Parti Bingöl Milletvekili adayları Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata konvoy eşliğinde şehre giriş yaparak Muş Yolu üzerinde bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

Açılışa Ak Parti Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Urfa Ak Parti Milletvekili Mahmut Kaçar, Ak Parti Bingöl adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata, Bingöl İl Başkanı M. Hanefi Güler ile Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ile birlikte partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu,“Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Değerli hemşerilerimiz 17 yıl önce 14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Ak Parti 16 yıldır, iktidarda ve sizlerin hizmetinde hizmet aşkıyla sizlere hizmet yolunda kutlu yürüyüşünü sürdürmektedir. Ak Parti iktidarı döneminde 80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetleri bu dönemde yapıldı. Sizlerde bunun canlı şahidisiniz ve görüyorsunuz. Değerli hemşerilerim Ak Parti hizmet partisidir. Ak Parti halka hizmeti hakka hizmet anlayışı olarak gören bir partidir. 16 yıldır da çok büyük projelerin altına imza attı. İsrail'in Filistin’de uyguladığı zulme karşı sessiz kalmayan sayın Cumhurbaşkanımız, İslam coğrafyasında her bir mazlumun ve Müslüman’ın umudu haline gelmiştir. Saygı değer hemşerilerim 16 Nisan’da yapılan referandumda bir yönetim değişikliği kararına imzanızı attınız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte bu yeni dönemde işlerin, hizmetlerin daha yetkin, daha süratli yapılabilmesi için bir erken seçime karar verildi. 24 Haziran 2018 tarihinde erken cumhurbaşkanlığı bu yeni sistemde Cumhurbaşkanımızı ve parlamentoyu yeniden seçecek. İşte burada Ak Parti bu yeni dönemde güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye, vakti Bingöl vakti, vakit Türkiye vakti diyerek 24 Haziranda sandığa gidecek. Ben inanıyorum ki Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar her seçimde olduğu gibi bu seçimde de en güçlü desteği Solhan verecektir ve Solhan Cumhurbaşkanı’mızın yanında olacaktır.”ifadelerini kullandı.

Daha sonra selamla konuşmasını yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,“Sayın milletvekillerim, Sayın İl Başkanım, İl Belediye Başkanım, çok kıymetli Ak Parti ailesi, çok değerli hemşerilerim hepinizi en kalbi duygularımla, saygıyla, muhabbetle selamlıyor, Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Kıymetli milletvekili adaylarımız buradalar sizlere hitap edecekler. Ben inanıyorum ki Solhan her zaman olduğu gibi 24 Haziran ‘da da bu şer güçlerini bir daha çıkmamak üzere sandığa gömeceklerdir. Tekrar katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”dedi.

 Herkesi selamlayarak konuşmasına başlayan Mehmet Hanifi Güler,“Solhan ilçemiz gerçekten cefa, vefa, sadakat, asalet noktasında ilimizin, ilçelerimizin örnek alınacağı bir yerdir. Sizinle gurur duyuyoruz. Değerli Solhanlılar malumunuz ülkemiz bir seçim sürecine girdi. Tabi Türkiye şu anda kendi seçimini yaparken Dünya’da dört bir yanda gözlerini bize dikmişler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan 16 yıldır, devlet için gerçekten cenabı Allah’ın bir lütfu ve nimetidir. Bugün küresel güçlerin İslam Dünya’sında yağdırdıkları bombalar, katliamlar, vurgunlar gerçekten Türkiye’de eğer bu yönetim bu duruş, bu düşünce olmasaydı, bugün Suriye’den Irak’tan farkımız olmayabilirdi. Allah muhafaza etsin. Bakın bu onurlu duruş, bu ahlak, bu çalışma, bu prensip, bu halka hizmet duruşu bizim İslami geleneğimizden, İslami ahlakımızdan geliyor. Çünkü bizim inancımıza göre'' insanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir” Bunu Cumhurbaşkanımız çok iyi biliyor, bunu iliklerine kadar biliyor ve bunun için gelir gelmez Türkiye’deki hizmet akışı değişti, Türkiye’deki anlayış değişti, Türkiye’deki bakış açısı değişti. Bugün ülkemizde herkes kendi inancını özgürce yaşayabiliyor. Bu Sayın Cumhurbaşkanımızın İslami ahlakından, terbiyesinden geliyor. Yine Cumhurbaşkanımız bunu çok iyi biliyor, eğer gerçekten bugün ümmet birbiriyle kenetlenirse, güçlenirse emperyalist güçler bugün bizi bu kadar tarumar edemezlerdi.” Şeklinde konuştu.

 

Ak Parti Milletvekili Adayı Zeki Korkutata,“Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayınız hayırlı ve bereketli olsun. Eski Türkiye’yi hatırlayalım eski Türkiye’de ne vardı, yoksulluk vardı, yolsuzluk vardı, yasaklar vardı, mücadele ve inanç hürriyeti yoktu. Adnan Menderes’le başlayıp, Turgut Özal'la Necmettin Erbakan'la devam eden ve en sonunda Recep Tayyip Erdoğan'da milletin değerlerine saygılı, milletin inançlarına sahip yeni bir lider, yeni bir parti Türkiye’nin ufkuna bir güneş gibi doğdu. Peki, bu Türkiye’de ne var, artık bolluk var, bereket var, birlik var, Allah bu birlikteliğimizi daim etsin. Allah dostlarımızı bizlere sadık etsin. İnşallah Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı herkese hayırlı uğurlu olsun, Allah’a emanet olun.”dedi. 

Ak Parti Milletvekili Adayı Feyzi Berdibek,”Gün birlik günüdür, gün beraberlik günüdür. Nifak tohumu ekmek isteyenlere fırsat vermeme günüdür. Hep birlikte bir arada olmanın şerefini yaşıyoruz. Solhan adaysız kalmamıştır, bütün adaylarımız bizim için başımızın tacıdır. Tabi nasip bizlere oldu, ama şuna inanmanızı istiyorum, Solhan’ın bir evladı, Solhan’ın bir çocuğu olarak Yusuf kardeşimle beraber diğer adaylarla beraber yapılabilecek ne varsa, sizlerin emrinde olmaktan şeref duyacağımızda belirtmek istiyorum. Biz vekil olsakta, olamasak ta her zaman kapımız açıktır. Bu konuda sizler adına Ankara'da, Bingöl'de her yerde her bölgede bir insan evladı, bir Solhan çocuğu olarak her zaman yanınızdayım. Allah hayırlara vesile kılsın.”dedi. 

Urfa Ak Parti Milletvekili Mahmut Kaçar,”Gittiğimiz her yerde coşku ve muhabbetle karşılanıyoruz. Ama Solhan bir başka hepinize çok teşekkür ediyorum. Teşriflerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Peygamberler şehri Hz. İbrahim'in Hz. Eyyüp'ün memleketinden Bingöl halkına aziz Solhan’lılara Allah’ın selamını getirdim. Allah, birlik ve beraberliğinizi daim etsin. Ben buradan yaklaşık 4-5 gün önce Bingöl’e geldim, Allah'a hamdolsun bugün çok farklı bir Bingöl’le karşılaştım. Bingöl’de Solhan ‘da çok daha güzel hizmetler olacak. Vakit yalnız Solhan vakti değil, vakit yalnız Bingöl vakti değil, vakit yalnız Türkiye’nin vakti değil, vakit son 6 ayda Kenya’ya ve Afrika’ya sırf Müslüman olduğundan dolayı Budist çeteleri tarafından Arakan’a gitmiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum, vakit bütün ümmetin vakti, vakit bütün mazlum insanlık aleminin vakti, vakit Budist çeteleri tarafından katliama uğrayan, tecavüze uğrayan Arakan’lı kardeşlerimizin ayağa kaldırma vakti, bu ayağa kaldırma vakti Solhan’dan olacak, Bingöl’den olacak, Şanlıurfa’dan olacak ve tüm Türkiye’den olacak diyorum. Ben şimdiden 24 Haziran akşamının milletvekili diyorum, hayırlı olsun diyorum.” 

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun,”Vakit Şerafettin Dağları kadar büyük, gönlü Murat Nehri kadar temiz olan Solhan’ı kardeşlerim hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bu mübarek günde milletvekili adaylarımızla birlikte sizlerle beraberiz, Allah'ın izniyle hep beraber olacağız. Her zaman dik duruşuyla, cesaretiyle, iman gücüyle her zaman tarihe ismini yazdırmış hep böyle kalmış, Solhan daima haklının hakkın ve hukukun yanında olmuş onun içinde 2002'den beri birliğin beraberliğin, hizmetin lideri olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmuştur. Solhan'la ilgili olan bütün projeleri değerli arkadaşlar birebir takip edip Solhan’ın hak ettiği hizmeti getirdik. Değerli arkadaşlar 24 Haziran çok önemli, bütün Dünya’nın gözü Türkiye’dedir. Dünya’nın 4 bir yanından Türkiye’ye saldıranlar var. Niye Türkiye’ye saldırıyorlar, bütün Ortadoğu’da kan gölü yapıp burada İslam Alemi’ni hizaya çekmek istiyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak için bütün şer güçleri bir araya gelmiştir. Solhan’lılar buna müsaade etmeyecektir.“dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum