Advert
as

Çağrı-Der’den İftar Yemeği

Çağrı-Der’den İftar Yemeği

İlçemizde faaliyet gösteren Solhan Çağrı-Der, üye ve gönüllüleriyle iftar etkinliğinde bir araya geldi.

Solhan Çağrı-Der 'in her sene Ramazan ayında düzenlemiş olduğu üye ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine bu yıl da yoğun katılım oldu. 

Açılış ve selamlama konuşması yapan Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Barış,“Mübarek Ramazan Ayı’nın feyzini ve muhabbetini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kur’an ayı olan bu ayda, bu güzel iftar programında bizleri bir araya getiren Allah’a hamd olsun. Rabbim, inşallah en kısa zamanda İslam dünyasının içerisinde bulunduğu bütün zulüm ve haksızlıkları bitirir. Bize her daim birlik ve beraberlik içinde yaşamayı nasip eder. Tuttuğumuz oruçların ve diğer bütün ibadetlerimizin Cenab-ı Allah’ın nezdinde kabul olması dileği ile hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum