Advert
as

Solhan’da “Kitap Okuma Halkaları”

Solhan’da “Kitap Okuma Halkaları”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve ilçemizde de Gençlik Merkezi tarafından yürütülen “Kitap Okuma Halkaları” oluşturuldu.

Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından okullarda oluşturulan “Kitap Okuma Halkaları” kapsamında gençler kitap okuyor. 

Proje kapsamında gençlerin kitap okuması için faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan,”Kitap okuma halkaları kapsamında Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ve Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesindeki Gençlerin okudukları Kitapların değerlendirmesine katıldık. Gençlerin ifade becerilerinin geliştiğini görmek, onların Özgüven duygusuna Şahit olmak mutluluk vericidir. Bizlere destek olan okul yöneticilerimize ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimize teşekkür ederiz. Kitap okuma halkaları gençlik merkezlerinin yapı taşıdır. Şuan Yüzenada Temel Lisesi, Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ve Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesindeki gençlerimiz ile çalışmalarımız devam ediyor. 40 genç katılıyor. Hedefimiz 17 halka ve 170 gence ulaşmaktır. Bakanlığımızın belirlediği Kitapları gençlerimize verip onlar ile okudukları Kitabın kritiğini yapma üzerine kurulu bir sistemdir. Uzun vadede gençlerimizin ifade becerilerini geliştirmek özgüvenlerini artırmak hedefimiz var. Bize destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve okul idarecilerimize müteşekkiriz.”dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum