Advert
as

Bingöl’den Suriye’ye Yardım TIR’ları Yola Çıktı

Bingöl’den Suriye’ye Yardım TIR’ları Yola Çıktı

Bingöl İHH (İnsani Yardım Derneği), Suriye’deki savaş mağduru insanlara ulaştırmak üzere 2 Tır yardım gönderdi.

 

 

 

Bingöl İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH) Başkanı Muhittin Gili, Suriye’deki savaş mağdurundaki insanlara ulaştırmak üzere Bingöl’de “Komşuluk Hakkı İçin Suriye’ye Yardım” kampanyası kapsamında 2 Tır yardım gönderdi.

“Bingöl’de Suriye’ye 300 BinTL değerinde yardım gönderildi”

Bingöl’den Suriye’ye gidecek yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Bingöl İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH) Başkanı Muhittin Gili, Bingöl İHH olarak, bu yıl kış ayı yardım kampanyası kapsamında çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bingöl olarak bu yardım kervanına katıldık. Solhan ilçemizde bir yardım TIR’ı gönderildi. İl merkezimizden 2 Tır ile yola çıkacağız. Toplam da bu götüreceğimiz yardım tutarı 300 bin TL değerindedir. Bu katkıyı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yardımlarımıza devam edeceğiz inşallah. Allah yardım eden herkesten razı olsun.”ifadelerini kullandı.

 

Muhittin Gili, götürecekleri yardım malzemeleri içinde, halı, yatak, battaniye,  yastık, kışlık giysiler, çocuk giyimi ve her türlü gıdanın mevcut olduğunu belirterek, “yardım konusunda bizlere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Kim ne yardımda bulunmuşsa Rabbim ecirlerini kat kat versin.”şeklinde konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum