Advert
as

Vali Mantı’ya ‘Dünya Çevre Günü’ Ziyareti

Vali Mantı’ya ‘Dünya Çevre Günü’ Ziyareti

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Arslanboğa ve beraberindekiler '5 Haziran Dünya Çevre Günü' münasebetiyle Vali Ali Mantı’yı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Arslanboğa, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yapılacak etkinlikleri belirterek Vali Mantı’ya çevre konusunda kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Vali Mantı ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Dünyada ve ülkemizde kutlanan bu günün amacı çevreye verilen zararın en aza indirilmesidir. Çevreyi korumak geleceği korumaktır. Tabiatı korumak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak zorundayız. Her fert çevresine karşı sorumludur. Giderek kirletilen ve kaynakları tüketilen dünyada çevre sorumluluğu bir bilinç ifadesidir. Çevresiz ve çaresiz kalmamak, açlık ve yoksullukla sınanmamak için kamu kurum ve kuruşları, sivil toplum kuruluşları ve toplumun geniş kesimleri ile el ele vererek çevre duyarlılığını canlı tutmalıyız. Bu vesileyle herkesin ‘Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum.”dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum